ua en ru

У Стокгольмі відбулися вуличні заворушення

У Стокгольмі відбулися вуличні заворушення Фото: поліція Стокгольма

У передмісті Стокгольма відбулися сутички між учасниками заворушень і поліцією

У Рінкебю, передмісті столиці Швеції Стокгольма, вчора ввечері відбулися вуличні зіткнення між учасниками заворушень і поліцією. Про це повідомляє DW.

Повідомляється, що 20 лютого близько 20:18 за місцевим часом поліція зустріла опір при спробі затримати правопорушника, який перебував у розшуку. У правоохоронців полетіло каміння, одного з поліцейських поранено в руку, після чого поліцейські були змушені зробити декілька попереджувальних пострілів в повітря. Точна кількість людей, залучених в бійку, встановлюється. У поліції оцінюють кількість учасників бійки від 30 до 50 осіб.

Пізніше неподалік від місця зіткнення було підпалено декілька автомобілів. Також розграбований ряд розташованих поблизу магазинів. Відомо про двох постраждалих, в їх числі власник одного з бутіків.

Після прибуття в район події підкріплення поліції вдалося взяти ситуацію під контроль, затриманого доставили у відділок.

altaltalt

Фото: вуличні заворушення в Стокгольмі

Нагадаємо, раніше в Парижі поліція застосувала сльозогінний газ проти учасників масового протесту, які брали участь в акції проти жорстокого поводження правоохоронців із затриманим мігрантом з Африки.