ua en ru

Стоїть завдання потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів, - Хацкевич

Стоїть завдання потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів, - Хацкевич Фото: Олександр Хацкевич (fcdynamo.kiev.ua)

Наставник "Динамо" прокоментував підсумки жеребкування Ліги чемпіонів

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував підсумки жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів. Про це повідомляється на офіційному сайті "біло-синіх".

"Вважаю, жеребкування нормальна. Всі ми пам'ятаємо, як в минулому році" Янг Бойз "вибив з Ліги чемпіонів донецький" Шахтар ". Але це вже стара історія. Кожен матч - це новий етап. Минув час, і у нас буде своя історія. зрозуміло, що детально цим суперником ми ще не встигли поцікавитися. Але буквально завтра "Янг Бойз" гратиме з португальською "Бенфікою" в товариському матчі, а 22 липня стартує в чемпіонаті Швейцарії, так що отримаємо про них візуальну інформацію ", - сказав тренер .

За словами наставника, всі суперники були гідними.

"На жереб ми вплинути не можемо, тому умовний спосіб використовувати не будемо. Є" Янг Бойз "- конкретна команда, до ігор з якої потрібно бути готовими 26 липня і 1-2 серпня. Перед нами стоїть завдання потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів, будемо намагатися її виконати з тим суперником, якого ми отримали ", - додав Хацкевич.

Нагадаємо, в швейцарському Ньюнен відбулося жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/18.