ua en ru

Протест в Донецьку: на стихійному мітингу залишилося близько 30 осіб

Протест в Донецьку: на стихійному мітингу залишилося близько 30 осіб Фото: протестувальники в Донецьку

До простестуючих на милицях виходив ватажок ДНР Захарченко

У Донецьку перед так званим "будинком уряду" самопроголошеної "Донецької народної республіки", де сьогодні проходив стихійний мітинг, залишилося близько 30 протестувальників місцевих жителів, передає видання "62".

"Сьогодні, 15 червня, в Донецьку пройшла акція протесту жителів обстрілюваних сел. Жовтневий, який знаходиться в безпосередній близькості до району аеропорту, зони бойових дій. Стихійність мітингу підтверджувало відсутність чітких вимог протестувальників. Частина мітингувальників виступала проти війни і вимагала припинити обстріли позицій ВСУ. Ще частина вимагала негайного наступу на ЗСУ, а третя частина вигукувала гасла: "Підіть все!", - зазначає видання.

Як повідомляється, до протестувальників вийшов на милицях ватажок ДНР Олександр Захарченко, який пообіцяв жителям районів, що обстрілюються і зруйнованих будинків житло у безпечних місцях.

"Після чого Захарченка з кортежем поїхав, пославшись на погане самопочуття. Більшість протестувальників також розійшлися. Залишилися близько 30 чоловік, які продовжують сперечатися з людьми у камуфляжі. У відповідь останні загрожують застосувати до них репресії", - пише видання.

Протест в Донецьку: на стихійному мітингу залишилося близько 30 осіб

Протест в Донецьку, фото 62.ua

Нагадаємо, напередодні віце-спікер парламенту" ДНР Денис Пушилин заявив, що Донбас знаходиться на грані великої війни.