ua en ru

Степанов пообіцяв внести заставу за активіста Стерненка

Степанов пообіцяв внести заставу за активіста Стерненка Фото: Максим Степанов (facebook.comStepanovMV)

Голова Одеської ОДА вважає "категорично неприпустимою" суму застави для активіста

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов має намір у понеділок, 27 листопада, внести заставу за колишнього лідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка. Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Я вважаю, що сума застави - категорично неприпустима. Сергій Стерненко вийде на свободу в понеділок", - написав він.

Степанов пообіцяв внести заставу за активіста і зазначив, що "за справедливість треба боротися".

"Я особисто внесу за нього заставу. За справедливість треба боротися. Це не означає, що я згоден з усіма діями Стерненка. І я про це говорив йому і особисто, і публічно. Тут про інше. Про справедливість. Про Літній театр. Про Одесу, одеситів і людяність", - заявив Степанов.

Я вважаю, що сума застави - категорично неприпустима. Сергій Стерненко вийде на свободу в понеділок. Я особисто внесу...

Опубліковано Maksym Stepanov 25 листопад 2017 р.

Як відомо, суд в Одесі 24 листопада ухвалив рішення про арешт Стерненка по справі про зіткнення з поліцією 18 листопада. Активіста звинувачують в організації масових заворушень у Міському саду Одеси.

"Мене закривають у СІЗО з заставою в 600 000 гривень. Вони не бояться виносити злочинне рішення на очах у всієї країни", - писав Стерненко на своїй сторінці в Facebook.