ua en ru

Степаненко пропустить стартовий матч "Шахтаря" в УПЛ

Степаненко пропустить стартовий матч "Шахтаря" в УПЛ Фото: Тарас Степаненко (FC Shakhtar)

Гравець отримав червону картку в матчі за Суперкубок

Півзахисник донецького "Шахтаря Тарас" Степаненко пропустить стартовий матч української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону 2017/18 через дискваліфікацію. Про це на офіційному сайті УПЛ.

Гравець отримав червону картку в матчі за Суперкубок України, тому за правилами регламенту на сезон 2017/18 Степаненко пропустить наступну гру чемпіонату. Саме тому Паулу Фонсека не зможе розраховувати на Степаненка у матчі проти полтавської "Ворскли".

Раніше хавбек поділився своєю думкою про Суперкубок України і отриману червону картку.

"Коли трапляються такі фоли (друга жовта - ред.), я відразу згадую Луческу, він говорив: "Коли ти робиш помилку, і відразу намагаєшся її виправити, потім робиш ще одну". Так і вийшло. У таких ситуаціях за долі секунди доводиться ухвалювати рішення. У цьому моменті воно було неправильним, я вже вибачився перед командою. Тоді я відразу подивився на час, була 80 хвилина, і я зітхнув трохи з полегшенням. Але було багато зупинок, і команди переграли в матчі ще 7 хвилин", - сказав Степаненко.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" переміг київське "Динамо" і виграв Суперкубок України з рахунком 2:0. Дубль за "гірників" забив Феррейра.