ua en ru

Ставицький представив колективу "Енергоатома" нового в.о. президента компанії Микиту Константінова

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький сьогодні, 13 червня 2013 р., представив колективу ДП НАЕК "Енергоатом" нового виконуючого обов'язки президента компанії Микиту Константінова. Про це повідомляє прес-служба Міненерговугілля.

"За багато років роботи у Микити Константінова є свої напрацювання в атомній енергетиці, й я переконаний, що він зможе їх втілити у життя. Атомна енергетика переживає сьогодні непрості часи, але я думаю, що разом ми зможемо знайти ті рішення, які дозволять компанії залишатися на підйомі", - зазначив Ставицький.

У свою чергу, Константінов додав, що ситуація в галузі дійсно не проста, тому "головним нашим завданням є забезпечення безпеки експлуатації енергоблоків атомних електростанцій. Також, серед пріоритетних завдань компанії залишається продовження термінів експлуатації енергоблоків. Одним із складних питань є фінансова стабілізація компанії. Що стосується перспектив, то це безумовно проекти розвитку - добудова енергоблоків №3 і №4 на Хмельницькій АЕС, будівництво Централізованого сховища для відпрацьованого ядерного палива".

Читайте також: Кабмін призначив Микиту Константінова в.о. "Енергоатому"