ua en ru

Ставицький ніколи не мав відношення до "Універсальних інформтехнологій", - компанія

ТОВ "Універсальні інформаційні технології" глибоко стурбоване розповсюдженням у ЗМІ неправдивої інформації про засновників підприємства і причетності ТОВ "Уніт" до екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького. Про це йдеться в заяві компанії.

"Офіційно заявляємо, що Едуард Ставицький ніколи не мав відношення до ТОВ "Уніт" жодна компанія, яка належить Ставицькому, ніколи не була співвласником ТОВ "Уніт". Хочемо підкреслити, що поширена інформація є провокацією і просимо ЗМІ бути уважними до таких спроб збурення громадської думки і не піддаватися на "брудні" технології поширення чуток", - сказано в документі.

Відзначається, що власником ТОВ "Уніт" є кіпрська компанія Feriolo Holdings Ltd, яка, в свою чергу, належить компанії на Британських Віргінських островах Great Software Solutions Ltd, бенефіціарами якої є громадяни України, які працюють у ТОВ "Уніт".

У заяві також повідомляється, що компанія Sykon Holdings Ltd не є власником компанії Feriolo Holdings Ltd, а всього лише компанія-секретар, яка, згідно законодавства Кіпру, виконує виключно технічні завдання: подає відповідні документи до реєстру, веде реєстри директорів і акціонерів і інше, і виконує цю роль ще близько 100 кіпрських компаній.

"ТОВ "Уніт" включено в офіційний реєстр розробників і постачальників програмного забезпечення України. Кваліфікація фахівців товариства підтверджена відповідними сертифікатами фірм - виробників програмного забезпечення і партнерами - Microsoft, Oracle, Cisco, ATT та інші", - підкреслюється в документі. Для виконання вимог міжнародних стандартів "Уніт" було сертифіковано на відповідність стандарту безпеки PCI DSS і стандарту якості ISO 9001: 2008. Також ТОВ "Уніт" має ліцензії Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України на право здійснювати діяльність у галузі технічного і криптографічного захисту інформації.

В рамках цих ліцензій розроблені, впроваджені та використовуються програмні, апаратні та інші засоби. Всі програмні продукти належним чином зареєстровані та мають відповідні свідоцтва про реєстрацію авторських прав, а також пройшли державну експертизу в ГСССЗИ України.

Клієнтами компанії є Кабінет міністрів України, Державний центр зайнятості, Укрзалізниця, Поліграфкомбінат "Україна", Київська міська державна адміністрація комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр", комунальне підприємство "Київський метрополітен", комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" та інші.

ТОВ "Уніт" є українською компанією, що здійснює господарську діяльність в ІТ-галузі протягом 9 років.

Реалізовані проекти: "Картка киянина", "Електронний квиток", "Графічний захисний елемент марок акцизного податку", "Система електронних експрес-платежів", "Комплекс програмних продуктів для виготовлення та персоналізації ID-документів відповідно до вимог ICAO".

Ставицький ніколи не мав відношення до "Універсальних інформтехнологій", - компанія

Ставицький ніколи не мав відношення до "Універсальних інформтехнологій", - компанія