ua en ru

Ставицький назвав інформацію про своє затримання фейком

Ставицький назвав інформацію про своє затримання фейком Фото: Ставицький назвав інформацію про своє затримання фейком

За його словами, це просто тиск з метою шантажу

Екс-міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький спростував інформацію про своє затримання. Про це він заявив в коментарі "112 Україна".

"Це просто фейковая інформація (затримання, обшуки, вилучення закордонного паспорта - ред.). Я вважаю, що те, що відбувається останні тижні з моєю родиною і зі мною - просто тиск з метою шантажу, а також використання моєї так званої справи в корисливих інтересах, особами, які зараз борються за крісло генпрокурора", - сказав Ставицький.


У Генеральній прокуратурі заявили, що у них немає офіційного підтвердження затримання в Ізраїлі колишнього глави Міненерго.

Відзначимо, що раніше ЗМІ повідомляли, що Едуард Ставицький був затриманий в Ізраїлі при спробі вильоту в Російську Федерацію. За інформацією медіа, Ставицький намагався вилетіти до РФ як громадянин Ізраїлю Натан Розенберг, але був затриманий співробітниками служби безпеки Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Інтерпол оголосив у розшук Едуарда Ставицького, Андрія і Сергія Клюєвих.