ua en ru

У Старій Миколаївці почалася евакуація після обстрілу та вибухів на складі боєприпасів

У Старій Миколаївці почалася евакуація після обстрілу та вибухів на складі боєприпасів Фото: ілюстративне фото (flickr.com osce_smmu)

Один із снарядів потрапив у склад боєприпасів в підконтрольному Україні селищі

У селищі Стара Миколаївка під окупованою Горлівкою почалася евакуація після обстрілу і вибухів на складі боєприпасів. Про це йдеться в повідомленні Донецької обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні близько 04:00 бойовики обстріляли околиці Старої Миколаївки в Костянтинівському районі. За словами місцевих жителів, було близько 10-12 "прильотів" мін, передбачається, що вогонь корегували з повітря, щоб влучити в склад боєприпасів. Один з "прильотів" виявився точним - боєприпаси почали вибухати.

Також повідомляється, що в селищі проживають 700 осіб, рятувальники і поліція обійшли всі двори та почали евакуювати населення.

"Поки вивезли 20 осіб, серед них 11 дітей. За інформацією департаменту цивільного захисту облдержадміністрації, ситуація в селищі контролюється, інтенсивність вибухів значно знизилася, постраждалих серед цивільних немає", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні близько 4 ранку російські найманці обстріляли околиці Старої Миколаївки у Костянтинівському районі. Мешканці...

Опубліковано Прес-служба Донецької облдержадміністрації 25 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі обстріляли ще одне селище під Горлівкою.