ua en ru

S&P підвищило прогноз по рейтингах Приватбанку до "стабільного"

Рейтингове агентство Standard & Poor's підвищило прогноз по рейтингах Приватбанку до "стабільного", а власну кредитоспроможність банку оцінило вище суверенного рейтингу.

Рейтингове агентство Standard & Poor's підвищило прогноз по рейтингах Приватбанку до "стабільного", а власну кредитоспроможність банку оцінило вище суверенного рейтингу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку.

"Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's повідомило про підвищення прогнозу по рейтингам українського ПриватБанку з "негативного" до "стабільного", - йдеться в повідомленні.

Також Standard & Poor's оцінило характеристики власної кредитоспроможності банку (SACP) на рівні "b", що на 2 позиції вище суверенного рейтингу країни.

Рівень довгострокового кредитного рейтингу ПриватБанку ССС за методологією Standard & poor's стримується рівнем суверенного кредитного рейтингу України за зобов'язаннями в іноземній валюті.

Нагадаємо, 25 лютого 2014 р. Standard & Poor's знизило кредитні рейтинги українських Приватбанку, "Альфа-банку" та "Кредобанку" з ССС+/С до ССС/С з "негативним" прогнозом.