ua en ru

У Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждалі

У Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждалі Фото: ДТП з кортежем Ердогана

В результаті аварії постраждали охоронці Ердогана

У Стамбулі у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) потрапив кортеж президента Реджепа Тайїпа Ердогана, в результаті аварії постраждали чотири охоронця турецького лідера, передає Hurriyet.

Повідомляється, що ДТП сталася в момент проїзду кортежу Ердогана в стамбульську мечеть на п'ятничну молитву. В результаті аварії постраждали чотири охоронця, їх доставили в лікарню. Місцева поліція з'ясовує подробиці інциденту.

ДТП, кортежТуреччина, аваріяСтамбул, аваріяСтамбул, ДТПкортеж, ЕрдоганЕрдоган, аваріяЕрдоган, ДТПУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждаліУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждаліУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждаліУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждаліУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждаліУ Стамбулі в ДТП потрапив кортеж Ердогана, є постраждалі

Фото: аварія з кортежем Ердогана (istiklal.com.tr)

Нагадаємо, в кінці листопада в Ізраїлі в ДТП потрапив польський урядовий кортеж. В результаті дві людини отримали незначні травми. Автомобіль з прем'єр-міністром Польщі Беатою Шидло рухався попереду колони і не потрапив у ДТП.