ua en ru

Стало відомо ім'я другого затриманого бійця добровольчого батальйону

Стало відомо ім'я другого затриманого бійця добровольчого батальйону Фото: Леонід Литвиненко (Facebook Леоніда Литвиненка)

Це колишній командир роти в батальйоні ОУН Леонід Литвиненко

Стало відомо ім'я другого затриманого поліцією бійця добровольчого батальйону - це колишній командир роти в батальйоні ОУН Леонід Литвиненко. Про це народний депутат Єгор Соболев, який бере участь в акції під Верховною Радою, повідомив у своєму Facebook.

За його словами, Литвиненко з позивним "Бек" - із м. Миргород Полтавської області, був командиром роти в батальйоні ОУН та брав участь у товарній блокаді, а також є одним із організаторів наметового табору на вул. Грушевського в Києві.

Соболєв уточнив, що активіста затримали в місті Новоград-Волинський Житомирської області.

"Друзі, їх хапають, бо більшість людей в Україні зараз мовчить або вірить, що вони "бандити". І "Хаммєр", і "Гал", і "Бек" були серед організаторів табору Рух "Визволення" на Грушевського, куди ми вийшли з вимогою ухвалення антикорупційних законів. Прохання до всіх, хто розуміє, що відбувається і готовий цьому протидіяти, приходити до табору. Завтра о 19:00 ми оголошуємо загальний збір усіх, хто проти перетворення нашої країни в ДНР", - написав нардеп у соцмережі.

Обох захоплених наших добровольців везуть до Маріуполя. І другого командира "Донбасу" Анатолий Виногродский (позивний "Г...

Опубліковано Єгором Соболєвим 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала 26 листопада 2017 року в Києві та Житомирській області колишніх бійців добровольчих батальйонів, у тому числі одного з екс-комбатів "Донбасу" Анатолія Віногродського, за підозрою в розбійному нападі.