ua en ru

Стали відомі подробиці затримання директора аеропорту Миколаєва

Стали відомі подробиці затримання директора аеропорту Миколаєва Фото: Михайло Галайко (facebook.сомМихаил Галайко)

В Миколаївській ОДА розповіли подробиці затримання Галайко

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко відмовився від хабара в 2,5 млн гривень, які пропонував йому директор комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" за продовження трудового договору. Про це повідомив головний прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, передає прес-служба Миколаївської ОДА.

Повідомляється, що пізно ввечері, 28 грудня, директор аеропорту пропонував чиновнику хабар за продовження трудового контракту на посаді директора підприємства. Під час передачі першої частини неправомірної вигоди у розмірі 700 тис. гривень, керівник комунального підприємства був затриманий "на гарячому" у службовому кабінеті голови Миколаївської ОДА.

За словами Дунаса, зараз грошові кошти вилучено та проводяться першочергові слідчі дії, планується повідомлення про підозру у ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (дача хабара).

Нагадаємо, Галайко затриманий на хабарі голові Миколаївської обласної державної адміністрації Савченко в 700 тис. гривень.