ua en ru

Стали відомі подробиці вибуху під Горлівкою

Стали відомі подробиці вибуху під Горлівкою Ілюстративне фото (УНІАН)

Внаслідок вибуху загинули 3 дитини

Стали відомі подробиці вибуху під окупованою Горлівкою, внаслідок якого загинули діти. Про це повідомила організація "Східна Правозахисна Група" на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, сьогодні, 30 вересня, на непідконтрольній Україні території Донецької області близько 11:40 стався вибух. Внаслідок вибуху постраждало четверо підлітків.

Зазначається, що троє хлопців загинули. Ще одна дитина отримала поранення - Тулуп Дмитрий Вадимович 01.01. 2008 р.н. Наразі поранений знаходиться в міській лікарні №2 окупованої Горлівки з діагнозом - осколкові поранення м'яких тканин усього тіла.

Також, джерела організації повідомили дані дітей, що загинули: Коробов Кирило, 7 клас, Максименко Андрій, 13 рокіі, Бербинов Віталій, 8 клас

Стали відомі подробиці вибуху під Горлівкою

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованій Горлівці Донецької області в результаті підриву на міні загинули троє дітей.

Крім того, в липні в результаті підриву на міні в селищі Мічуріна під окупованою Горлівкою загинули 17-річний хлопець і 18-річна дівчина. Українська розвідка підтвердила цю інформацію, уточнивши, що міна вибухнула на замінованому кладовищі.