ua en ru

Стали відомі імена ще 4 кандидатів на пост глави ФБР

Стали відомі імена ще 4 кандидатів на пост глави ФБР Фото: ФБР

Всього Трамп розглядає 11 кандидатів на посаду

В Білому домі назвали імена 4 кандидатів на посаду директора Федерального бюро розслідувань (ФБР), які пройдуть співбесіду в суботу, 13 травня 2017 року. Про це повідомляє Reuters, з посиланням на представника адміністрації американського президента.

"Виконуючий обов'язки директора ФБР Ендрю МакКейб, сенатор-республіканець Джон Корнін, суддя Апеляційного суду Нью-Йорка Майкл Гарсія і колишній помічник генерального прокурора Аліса Фішер пройдуть співбесіди в суботу на цю посаду", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, всього президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп розглядає 11 кандидатів на пост глави ФБР. Глава США заявив, що хоче запропонувати кандидата на затвердження сенату США в найкоротші терміни - до своєї першої зарубіжної поїздки наступного тижня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ФБР може очолити конгресмен від Республіканської партії Майк Роджерс. Крім того, серед кандидатів на посаду були імена колишнього глави адміністрації транспортної безпеки Джона Пістола, екс-начальника управління поліції Нью-Йорка Реймонда Келлі, губернатора штату Нью-Джерсі Кріса Крісті, конгресмена від штату Південна Кароліна Трея Гоуді і екс-заступника генерального прокурора з питань національної безпеки Кеннета Вайнштейн