ua en ru

Стала відома зарплата в. о. керівника "Укрзалізниці" Кравцова

Стала відома зарплата в. о. керівника "Укрзалізниці" Кравцова Фото: Євген Кравцов (РБК-Україна)

Кравцов зможе отримувати в "Укрзалізниці" зарплату в сумі понад 3,1 млн гривень

Тимчасово виконуючий обов'язки голови правління ВАТ "Укрзалізниці" Євген Кравцов зможе отримувати щомісячний посадовий оклад в сумі 500,2 тис. гривень, передає кореспондент РБК-Україна.

Повідомляється, що згідно з контрактом у разі якщо Кравцов буде виконувати обов'язки голови правління (тимчасово виконує обов'язки голови правління УЗ з 10 серпня 2017 року, - ред.), то йому також належить щомісячне винагороду в розмірі 714,6 тис. гривень.

Кравцов також зможе претендувати на премії - квартальну та річну. Квартальна премія не повинна перевищувати трьох місячних окладів, а річна - 24.

Крім того, Кравцов може розраховувати на щорічну матеріальну винагороду, яка може бути виплачена за ефективне управління майном УЗ. Зазначено, що це винагорода може бути виплачена тільки з чистого прибутку підприємства.

Зазначено, що розмір щорічної матеріальної винагороди не може перевищувати десяти посадових окладів.

Також Кравцем має право на надбавку і доплату за роботу з державною таємницею, науковий ступінь, за стаж наукової діяльності.

Таким чином, за рік Кравцов зможе заробити понад 37,5 млн гривень, або понад 3,1 млн гривень в місяць (щомісячний оклад 500,2 тис. гривень * 12 місяців, винагорода за виконання обов'язків голови правління 714,6 тис. гривень * 12 місяців, 4 квартальні премії за три місячних окладу (4*3*500,2 тис. гривень), 1 річна премія в розмірі 24 окладів (500,2 тис.. гривень * 24), матеріальна винагорода за ефективне управління майном УЗ в розмірі 10 окладів (500,2 тис. гривень * 10)).

Нагадаємо, сьогодні, 27 вересня Кабінет міністрів України затвердив контракт з тимчасово виконуючим обов'язки голови правління ВАТ "Укрзалізниця" Кравцовим.