ua en ru

Не став би говорити про кризу в "Динамо", - Ребров

Не став би говорити про кризу в "Динамо", - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян сподівається на поліпшення

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про стан команди після поразки від "Зорі", повідомляє канал 24.

"Всі дуже засмучені результатом матчу і грою. На полі була рівна гра. Зоря втратила одного нападника, але організація гру у них залишилася та ж. Нам доводиться непросто. Потрібно варіювати в кожній позиції. Жодного матчу в чемпіонаті ми не зіграли найсильнішим складом. Є травми, є футболісти, які нас покинули. Нічого страшного. Рухаємося далі. Це початок чемпіонату, сподіваюся, далі буде краще", — сказав Ребров.

"Зараз у нас є гравці, які є. Зараз мені б не завадив активний нападник, але я відібрав тих гравців, які грають і отримують практику. Ті гравці, які нас покинули, самі хотіли піти з команди. Вони приймали рішення. Це була їх ініціатива. На жаль, зараз наші нападники не показують того, що показували в минулому сезоні. Посилення в атаці можемо шукати тільки в молодіжній команді. Сьогодні вийшов Бесєдін. Старався, мав момент, міг вирішити результат зустрічі. Рухаємося далі".

"Не став би говорити про кризу в команді. Згоден, ми зазнали трьох поразок поспіль. Але зараз у нас в команді грає молодь. Футболісти, які в минулому сезоні не отримували ігрової практики. Але це не кризовий стан. Я нікого ні в чому не звинувачую. В першу чергу — це моя проблема. Але футболістам зараз непросто грати проти організованих команд. У минулому сезоні ми багато забивали на останніх хвилинах, сьогодні теж могли, але не вийшло. Моїм завданням залишається вигравати всі матчі. Я ніколи не говорив, що зараз в Лізі чемпіонів ми будуємо команду. Будемо грати на результат і сподіваюся, що в наступній грі покращимо якість гри. Те ж саме і в чемпіонаті України. Будемо продовжувати працювати. Скаже президент: "Вибачте, до побачення", я заперечувати не буду, але буду боротися до кінця. Хлопці вірять і намагаються, але не завжди все виходить", — додав тренер.

Нагадаємо, після програшу "Зорі" "Динамо" опустилося на третє місце в чемпіонаті України.