ua en ru

У США на заводі General Motors стався вибух, є постраждалі

У США на заводі General Motors стався вибух, є постраждалі Фото: вибух (Pixabey)

Вибух стався на збиральному заводі GM Detroit-Hamtramck

У Сполучених Штатах Америки (США) на заводі General Motors (GM) в Детройті, штат Мічиган стався вибух, є постраждалі. Про це повідомляє Fox News.

"У США на збиральному заводі GM Detroit-Hamtramck стався вибух, постраждали троє осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, спочатку поліція заявила про "кількох постраждалих", вказавши, що троє або більше осіб отримали поранення.

Пізніше, пожежна служба повідомила, що тільки один чоловік був поранений, і це було "не великим інцидентом", і що рятувальники знижують свою присутність на місці інциденту з 10 пожежних машин на місці до трьох.

У свою чергу, в прес-службі General Motors заявили, що загалом троє людей отримали поранення, а один чоловік був доставлений в лікарню. У даний момент ступінь травмування невідома. Постраждалі брали участь у ремонтних роботах на заводі під час вибуху.

Також, в GM додали, що в даний момент фахівці розслідують інцидент, який стався близько 10:00 ранку за місцевим часом в середу, 5 липня 2017 року.

LIVE: Explosion reported at GM Detroit-Hamtramck Assembly plant, fire department calls it minor incident with one injured: http://bit.ly/2tpG7Xp

Опубліковано FOX 2 Detroit 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в муніципалітеті Бронкс міста Нью-Йорк США сталася стрілянина, є потерпілий та загиблі.