ua en ru

У США повідомили, коли відбудеться перше засідання про вплив РФ на вибори

У США повідомили, коли відбудеться перше засідання про вплив РФ на вибори Фото: у США повідомили, коли відбудеться перше засідання про вплив РФ на вибори

У США призначили дату перших слухань у справі про вплив РФ на вибори

У США призначили перші слухання у справі про можливе втручання Росії у виборчі процеси в ході президентських виборів 2016 року. Про це повідомляє Reuters.

Так, засідання планується провести 20 березня. Воно буде носити відкритий формат. У слуханнях візьмуть участь директор Федерального бюро розслідувань (ФБР) США Джеймс Комі, керівник Агентства національної безпеки (АНБ) і Кіберкомандування ВС США адмірал Майкл Роджерс, також колишній директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер, колишня в. про. міністра юстиції і генерального прокурора США Саллі Єйтс і екс-глава Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Джон Бреннан.

Зазначимо, що в січні американська розвідка звинуватила РФ у втручанні в президентські вибори, які пройшли в США в листопаді 2016 року. У свою чергу, РФ неодноразово спростовувала звинувачення у втручанні у виборчі процеси інших країн, в тому числі і в США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Дональда Трампа посилила політику щодо Російської Федерації.