ua en ru

США збережуть санкції проти РФ

США збережуть санкції проти РФ Фото: постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі розповіла про санкції проти РФ

РФ повинна взяти на себе відповідальність за виконання мінських домовленостей

США не планують скасовувати або послаблювати санкції проти Росії. Про це заявила постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі, передає DW.

"Зниження тиску на Росію не буде до тих пір, поки вона не візьме на себе відповідальність за виконання своєї частини мінських домовленостей", - сказала Хейлі.

Також дипломат впевнена в тому, що Росія втрутилася в вибори президента США в 2016 році. Вона зазначила, що зараз Конгрес займається розслідуванням цієї справи і необхідно докласти всі зусилля для того, щоб найближчим часом представити громадськості пов'язані з ним факти.

Крім цього, Хейлі прокоментувала інформацію від The Washington Post про спроби зятя Дональда Трампа Джареда Кушнера встановити секретні канали зв'язку з РФ. Як повідомила дипломат, їй про це нічого невідомо. За її словами, необхідно дочекатися конкретних фактів, що обгрунтовують це припущення.

Як повідомлялося раніше, Білий дім переглядає серію санкцій, введених проти Росії командою колишнього президента Барака Обами.

Як повідомив керівник Економічної ради Білого дому Гері Кон, в нинішній адміністрації Дональда Трампа немає чіткої позиції щодо підтримки санкції часів Обами.

Нагадаємо, Путін зізнався у зустрічі з радником Трампа Флінном в 2015 році.