ua en ru

У США розбився літак, є загиблі

У США розбився літак, є загиблі Фото: літак (Pixabаy)

В результаті події загинули 4 людей

У Сполучених Штатах Америки (США) в штаті Флорида розбився двомоторний літак в аеропорту Бартау, в результаті інциденту чотири людини загинули. Про це повідомляє телеканал WFLA з посиланням на місцеві влади.

Повідомляється, що катастрофа літака сталася вранці в неділю, 24 грудня.

Згідно з заявою в офісі шерифа округу Полк, літак впав в кінці злітно-посадкової смуги. На місце події прибули фахівці Національної ради безпеки на транспорті та Федерального управління цивільної авіації США.

Причина аварії поки не відома. При цьому наголошується, що в момент аварії в районі аеропорту була зафіксована нульова видимість через туман.

Нагадаємо, 19 грудня в Архангельської області (Росія) в результаті падіння пасажирського літака Ан-2 в аеропорту Нарьян-Мара загинули 4 людини. Повідомляється, що всього на борту перебували 13 осіб, з них двоє - члени екіпажу. У російському відомстві порушили кримінальну справу за ч. 3. ст. 263 кримінального кодексу РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що призвело з необережності смерть більше двох осіб).