ua en ru

У США розбився винищувач-бомбардувальник

У США розбився винищувач-бомбардувальник Іллюстративне фото (twitter.com flynavy)

В результаті авіакатастрофи постраждали семеро людей

Американський винищувач-бомбардувальник F-18 розбився в Каліфорнії, в результаті чого постраждали 7 людей. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Fox News.

Літак зазнав аварії біля військово-морської бази, розташованої приблизно в 200 км на північ від Лос-Анджелеса. Інформації про те, чи встиг катапультуватися пілот, поки немає. Зараз ведуться пошуково-рятувальні роботи.

В американському штаті Каліфорнія внаслідок катастрофи винищувача постраждали семеро людей.

Як зазначається, територія у Чайна Лейк є місцем для проведення тестів американських винищувачів ВМС. Однак на цій території також встановлений оглядовий майданчик для любителів військових повітряних суден. Ймовірно, саме ті люди, які знаходилися у цьому місці, й постраждали в результаті аварії одномісного винищувача F/A-18E"Супер Хорнет".

Нагадаємо, у Німеччині під час навчального польоту зіткнулися два бойові винищувачі Eurofighter. Інцидент стався в північносхідної землі Мекленбург-Передня Померанія. За даними видання, два винищувачі зіткнулися в повітрі під час тренувального польоту і розбилися. Цю інформацію підтвердили в Міністерстві внутрішніх справ і Бундесвері.