ua en ru

У США розповіли подробиці зустрічі Трампа-молодшого з заступником голови Центробанку РФ

У США розповіли подробиці зустрічі Трампа-молодшого з заступником голови Центробанку РФ Фото: Дональд Трамп-молодший (facebook.com/DonaldJTrumpJr)

Джерела CBS не підтверджують, що сторони обговорювали президентську кампанію

Син президента США Дональда Трампа та заступник голови Центробанку Росії Олександр Торшин на конференції Національної стрілецької асоціації в 2016 році обговорювали "взаємний інтерес до вогнепальної зброї", передає CBS з посиланням на джерела.

За словами джерел, Трампа-молодшого і Торшина познайомили під час обіду на конференції, і вони обговорили "взаємний інтерес до вогнепальної зброї". Однак джерело не може підтвердити, що співрозмовники зачіпали президентську кампанію у США.

За словами колишнього помічника директора ФБР Рона Хоско, такі зустрічі є типовими для розвідувальних операцій. За даними CBS, Торшин до цього зустрічався з іншими пов'язаними з Трампом чиновниками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Центробанку РФ в 2016 році намагався влаштувати зустріч Путіна і Трампа. Відомості про електронний лист, який від імені Торшина надійшов команді Трампа, з'явилися в ході розслідування зв'язків команди американського президента з Росією.