ua en ru

У США перевіряють заяви екс-радника Трампа про зустрічі з Ассанжем, - WSJ

У США перевіряють заяви екс-радника Трампа про зустрічі з Ассанжем, - WSJ Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

Мюллер перевіряє заяви Стоуна про зустрічі з головою організації WikiLeaks

Спецпрокурор США Роберт Мюллер перевіряє заяви колишнього радника президента Дональда Трампа Роджера Стоуна про те, що він зустрічався в 2016 році з головою організації WikiLeaks Джуліаном Ассанжем. Про це повідомляє газета The Wall Street Journal.

Так, за даними видання, Мюллер зацікавився заявою радника Трампа, який був на посаді в період передвиборної кампанії. Стоун в серпні 2016 року направив електронне послання ще одному екс-раднику нинішнього президента - Сему Нанбергу, в якому написав: "Минулого вечора я вечеряв з Джуліаном Ассанжем".

Як наголошується, Мюллер зацікавився цим листом, так як через кілька місяців після його відправлення WikiLeaks почала публікувати листування осіб з оточення Хілларі Клінтон, яка була кандидатом у президенти від демократів на виборах.

"Я ніколи не вечеряв з паном Ассанжем", - заявив Стоун.

Ассанж, побоюючись екстрадиції, з 2012 року не залишає межі посольства Еквадору в британській столиці. У WikiLeaks раніше вже заперечували, що Стоун і Ассанж коли-небудь вступали в контакт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засновник WikiLeaks Джуліан Ассанжа не мав ніяких зв'язків з колишнім радником президента США Дональда Трампа Роджером Стоуном.