ua en ru

У США пропонують 10 млн доларів за допомогу в оголошенні імпічменту Трампу

У США пропонують 10 млн доларів за допомогу в оголошенні імпічменту Трампу Фото: Дональда Трампа хочуть змістити (president.gov.ua)

Таку винагороду за компромат на главу США запропонував видавець журналу Hustler Ларрі Флінт

Видавець журналу Hustler Ларрі Флінт розмістив рекламне оголошення, в якому запропонував 10 млн доларів за будь-яку інформацію, яка може призвести до імпічменту президента США Дональда Трампа. Своє оголошення Флінт розмістив у газеті The Washington Post, яка вийшла 15 жовтня 2017 року.

Оголошення займає цілу газетну смугу.

"Ларрі Флінт і журнал Hustler оголошують фінансову винагороду в розмірі 10 млн доларів за інформацію, яка приведе до імпічменту і зміщення з посади Дональда Трампа", - йдеться в основній частині оголошення.

При цьому в своєму оголошенні Флінт пояснив у загальних рисах причини, чому, на його думку, Трамп повинен піти з посади президента. Серед цих причин названо "компрометації внутрішньої і зовнішньої політики конфліктом інтересів навколо його глобальної бізнес-імперії", "сотні сказаних явно брехливих заяв", "кричущий непотизм" і "призначення недостатньо кваліфікованих осіб на високі посади".

"Чи були в нього якісь фінансові операції з російськими? Чи був бізнес Сполучених Штатів поставлений під загрозу заради захисту бізнесу імперії Трампа? Нам потрібно, щоб усе це стало широко відомим", - наголошено в рекламному оголошенні Флінта.

"Імпічмент - брудна і суперечлива справа, але альтернатива. Ще три роки дестабілізуючої роботи - гірше. Я відчуваю, що мій патріотичний обов'язок і обов'язок усіх американців - скинути Трампа, поки не стало надто пізно", - написав Флінт.

У кінці оголошення видавець вказує телефон, за яким можна повідомляти інформацію, адресу електронної пошти, обіцяючи повну конфіденційність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що більшість американців вважають, що політика глави США Дональда Трампа в Північній Кореї "погіршує ситуацію".