ua en ru

США допоможуть з розробкою газових родовищ "Укргазвидобування"

США допоможуть з розробкою газових родовищ "Укргазвидобування" Фото: "Укргазвидобування"

"Нафтогаз України" продовжує реалізацію ряду проектів за підтримки уряду США

Сполучені Штати Америки (США) допоможуть з розробкою газових родовищ ПАТ "Укргазвидобування". Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України".

Як повідомляється, голова правління "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, директор з розвитку бізнесу "НафтогазуСС" Юрій Вітренко та голова правління "Укргазвидобування" Олег Прохоренко провели зустріч з делегацією уряду США, очолюваною особливим посланником та координатором Державного Департаменту США з енергетичних питань Амосом Хокстайном. У зустрічі також взяв участь посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.


"Представники американського уряду висловили свою високу оцінку та підтримку реформи "Нафтогазу" та газового ринку України. Вони також позитивно оцінили впровадження в "Нафтогазі" реформи корпоративного управління на основі принципів ОЕСР для підприємств у державній власності. Крім того, делегація відзначила значний прогрес, досягнутий "Нафтогазом" у диверсифікації джерел постачання газу в Україну", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, "Нафтогаз" продовжує реалізацію ряду проектів за підтримки уряду США.

"Ці проекти спрямовані на підвищення операційної ефективності та якості управління в "Нафтогазі" та його дочірніх компаніях. Проекти передбачають, зокрема, розробку плану модернізації парку бурового обладнання та оптимізацію планів розробки газових родовищ "Укргазвидобування", модернізацію системи фінансової звітності, розбудову нової системи управління капітальними інвестиціями та вдосконалення системи управлінського обліку", - додали у прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПАТ "Укргазвидобування" планує в 2016 році отримати від реалізації природного газу, нафтопродуктів та інших послуг 63 млрд гривень.