ua en ru

На Гавайях сталася пожежа в 36-поверховому будинку, троє загиблих

На Гавайях сталася пожежа в 36-поверховому будинку, троє загиблих Фото: пожежа в США (Honolulu Civil Beat twitter)

В результаті пожежі на Гавайях були поранені 5 осіб

У Сполучених Штатах Америки сталася пожежа на Гавайях в 36-поверховому житловому будинку, є поранені і загиблі. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію місцевих чиновників.

"Всього три людини загинули в результаті пожежі, яка охопила три поверхи 36-поверхової будівлі Marco Polo в Гонолулу, столиці штату Гаваї", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, щонайменше 5 людей дістали поранення в результаті пожежі. Полум'я почалося на 26-му поверсі і швидко поширилося на два поверхи вгору уздовж будівлі. Причина виникнення пожежі на даний момент невідома.

Так, пожежникам, які працюють на місці інциденту, вдалося локалізувати пожежу через 4 години після виникнення. Рятувальні роботи тривають.

На Гавайях сталася пожежа в 36-поверховому будинку, троє загиблих

Фото: полум'я охопило 36-поверховий будинок (ABC7 Eyewitness News twitter)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові в результаті пожежі в житловому будинку по вул. Ньютона загинув чоловік. Як зазначається, пожежа сталася в квартирі на 5-му поверсі, де загорівся електрощит, а потім в результаті плавлення електропроводів і пластмасового корпусу виникло сильне задимлення. Мешканці квартири намагалися самостійно загасити пожежу.