ua en ru

У США падіння автівки з дітьми у море могло бути не нещасним випадком

У США падіння автівки з дітьми у море могло бути не нещасним випадком Фото: інцидент у Каліфорнії (twitter.com/CBSSF)

Трьох дітей досі не знайшли, однак їх вважають мертвими

У штаті Каліфорнія (США) падіння автівки з урвища у море, що спричинило загибель усієї родини, могло бути не нещасним випадком. Про це повідомляє ВВС з посиланням на правоохоронців штату.

За інформацією Каліфорнійського дорожнього патруля (CHP), дані програмного забезпечення автомобіля, а також відсутність слідів гальмування вказують на те, що падіння автомобіля у море було "навмисним".

Як повідомлялося раніше, було виявлено тіла двох прийомних батьків та трьох дітей. Наразі тіла ще трьох дітей не знайшли, однак їх вважають загиблими.

Капітан Грег Баарт з CHP повідомив, що за данними комп'ютера в автомобілі, водій зупинився на узбіччі, набрав швидкість і спрямував автомобіль прямо до урвища.

Баарт зазначив, що правоохоронці не виявили прощальної записки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 березня у морі виявили машину. Станом на вечір середи, 28 березня, поліція заявила про загибель трьох дітей віком від 14 до 19 років та 38-річних Дженіфер і Сари Харт, які разом виховували шістьох прийомних дітей. На той момент залишалася надія, що троє інших дітей перебувають у когось з родичів.

У Департаменті соціальних служб заявили, що напередодні розпочали розслідування після повідомлень про потенційні проблеми в родині. Після інформації про запит сусідів до соцслужб родина раптово покинула домівку.