ua en ru

У США оприлюднили доповідь про зловживання ФБР в розслідуванні по Росії

У США оприлюднили доповідь про зловживання ФБР в розслідуванні по Росії Фото: Дональд Трамп (flickr.com/worldeconomicforum)

У доповіді звинувачуються посадові особи ФБР і Мін'юсту в упередженості в розслідуванні про зв'язки команди Трампа з РФ

Республіканці палати представників Сполучених Штатів Америки оприлюднили секретну доповідь, в якій звинувачуються вищі посадові особи ФБР і Міністерства юстиції США в упередженості в розслідуванні про зв'язки команди президента США Дональда Трампа з Росією і втручання у вибори. Про це повідомляє The New York Times.

Повідомляється, що вказана доповідь зачитали вголос на зустрічі з журналістами після того, як Трамп дав свій дозвіл на розсекречення документа.

"Багатьом людям має бути соромно за себе, і за набагато гірше, ніж таке", - сказав Трамп.

Згідно інформації в документі, високопоставлені чиновники уряду США сприяли в основному демократам. Співробітники федеральних правоохоронних органів звинувачують у перевищенні повноважень, коли вони звернулися за дозволом на спостереження за екс-радником кампанії Трампа - Картером Пейджем.

Нагадаємо, раніше США опублікували так званий "кремлівську доповідь", який передано Конгресу, з іменами 210 представників оточення президента Росії Володимира Путіна.