ua en ru

У США чоловік із мачете напав на перехожих, є поранені

У США чоловік із мачете напав на перехожих, є поранені Фото: поранений у нападі в Лос-Анджелесі (twitter.com/KevinTakumi)

Загалом госпіталізовано щонайменше 8 постраждалих

В американському місті Лос-Анджелес невідомий чоловік у протигазі і з мачете напав на перехожих у районі Канога-Парк. Про цей інцидент повідомляє видання Daily Star.

Зазначено, що поліція швидко прибула на місце події і відкрила вогонь по зловмисникові. Чоловіка було поранено, його доставили в лікарню. Також госпіталізовано вісім постраждалих. Про загиблих газета не повідомляє. Також не уточнює вона й інших деталей того, що сталося.

Своєю чергою користувач Twitter під ніком Кевін Такумі опублікував у мікроблозі фото з місця події. На зображенні помітно, як медики несуть людину на ношах.

Нагадаємо, 23 грудня Федеральне бюро розслідувань США заявило про затримання в Сан-Франциско колишнього морського піхотинця за підозрою в підготовці теракту на Різдво. 26-річний чоловік сповідує радикальний іслам і підтримує угруповання "Ісламська держава".

Зокрема в документах ФБР ішлося, що силовики знайшли під час обшуків у будинку підозрюваного записку, де зазначалося: "Ви самі це на себе накликали". Там же засуджувалося рішення президента США Дональда Трампа про визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю.