ua en ru

США можуть припинити відносини з будь-якою країною, що співпрацює з КНДР, - Трамп

США можуть припинити відносини з будь-якою країною, що співпрацює з КНДР, - Трамп Фото: Дональд Трамп (flickr.com/Jim Mattis)

Глава США має намір провести загальні збори з профільними відомствами щодо Північної Кореї

Сполучені Штати Америки розглядають можливість припинення торгових відносин із кожною країною, яка співпрацює з Північною Кореєю. Про це заявив президент США Дональд Трамп у своєму Twitter.

"США розглядають, крім інших варіантів, припинення всілякої торгівлі з будь-якою країною, що веде бізнес із Північною Кореєю", - зазначив він.

При цьому американський президент додав, що має намір провести загальні збори з міністром внутрішньої безпеки США Джоном Келлі, генералами та іншими військовими лідерами в Білому домі, щоб обговорити ситуацію щодо Північної Кореї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство фінансів США вже працює над новим пакетом економічних санкцій відносно Північної Кореї. У відомстві прагнуть економічно відрізати КНДР від решти світу. За словами глави Мінфіну США Стівена Мнучіна, Вашингтон буде тиснути на інші країни, змушуючи їх припинити співпрацю з Північною Кореєю.