ua en ru

У США фургон наїхав на пішоходів, є постраждалі

У США фургон наїхав на пішоходів, є постраждалі Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

Постраждали шість осіб, включаючи водія

Щонайменше п'ять пішоходів отримали травми в результаті наїзду фургона в місті Сіетл (штат Вашингтон). Про це повідомляє газета The Seattle Times з посиланням на представника місцевої поліції.

Як наголошується, фургон виїхав на тротуар, збив кілька пішоходів, а потім в'їхав у вітрину магазину. У лікарню доставлено шість осіб, включаючи самого водія. Стан одного з постраждалих оцінюється як важкий.

Повідомляється, що наїзд не розцінюється як навмисний. Водій, по всій видимості, втратив керування транспортним засобом через погане самопочуття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція затримала чоловіка, який в'їхав на автомобілі в пішоходів біля одного з барів у Нью-Йорку.

Так, інциденту передував конфлікт, що виник через суперечку з приводу місця для паркування. Як зазначається, чоловік вийшов зі свого автомобіля і вдарив ножем двох осіб. Після цього він знову сів за кермо і врізався у групу людей. Повідомляється, що стала жертвою наїзду одна людина, п'ятеро отримали поранення. Постраждалі доставлені в лікарню, один з них перебуває в критичному стані.