ua en ru

Поліція затримала водія, який в'їхав у натовп людей у Нью-Йорку

Поліція затримала водія, який в'їхав у натовп людей у Нью-Йорку Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

Терористичного підґрунтя в події не виявили

Поліція затримала чоловіка, який в'їхав на автомобілі в пішоходів біля одного з барів у Нью-Йорку. Про це повідомляє Associated Press.

Так, інциденту передував конфлікт, що виник через суперечку з приводу місця для паркування. Як зазначається, чоловік вийшов зі свого автомобіля і вдарив ножем двох осіб. Після цього він знову сів за кермо і врізався у групу людей.

Повідомляється, що стала жертвою наїзду одна людина, п'ятеро отримали поранення. Постраждалі доставлені в лікарню, один з них перебуває в критичному стані.

Після інциденту водій втік на машині з місця події, проте поліції вдалося його затримати. Чоловіка допитують, поки звинувачень йому не висунули. Як повідомили в правоохоронних органах, терористичного підґрунтя в події немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нью-Йорку (США) автомобіль врізався в натовп людей, злочинець втік з місця злочину. Інцидент стався в районі Куінс рано вранці в неділю, автомобіль в'їхав у натовп людей з 5 чоловік. В результаті події загинула одна людина, троє отримали поранення. Стан двох постраждалих оцінюється як важкий.