ua en ru

У США екс-керівника президентської кампанії Манафорта звільнили з-під домашнього арешту

У США екс-керівника президентської кампанії Манафорта звільнили з-під домашнього арешту Фото: Пол Манафорт (youtube.com/NBC News)

Пол Манафорт зобов'язаний носити електронний браслет

У США суд частково задовольнив прохання екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта про звільнення з-під домашнього арешту на період судового розслідування його справи. Про це повідомляє Reuters.

Так, Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкта приватної власності.

"В своєму розпорядженні суддя Емі Берман Джексон заявила, що для звільнення з-під домашнього арешту, Манафорт повинен підписати документи, які дозволять конфіскувати чотири об'єкта приватної власності, в тому числі, два в Нью-Йорку, один в місті Олександрія (біля Вашингтон) і його будинок у Флориді", - йдеться в повідомленні.

Також Манафорт буде мати обмеження для пересування, включаючи введення комендантської години і обов'язкове носіння електронного браслета.

Разом з тим, згідно з рішенням судді, він може залишати свій будинок в Олександрії для перебування в іншій резиденції в Палм-Біч (штат Флорида), якщо всі умови будуть виконані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський політтехнолог і колишній керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт в 2013 році міг вплинути на відмову Віктора Януковича від підписання Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.