ua en ru

У США допитали радника Трампа у зв'язку з розслідуванням РФ

У США допитали радника Трампа у зв'язку з розслідуванням РФ Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

Роберта Мюллера допитали у зв'язку з розслідуванням РФ

У США допитали радника президента США Дональда Трампа Стівена Міллера у зв'язку з розслідуванням втручання РФ в американські вибори в 2016 році. Про це повідомляє CNN.

Як наголошується, слідчих цікавило, зокрема, чи грав Міллер яку-небудь роль у прийнятті рішення про звільнення екс-директора ФБР Джеймса Комі. Крім того, Міллер був цікавий команді спецпрокурора, так як він брав участь у зустрічі Трампа з його зовнішньополітичними радниками в березні 2016 року. Під час тих консультацій один з цих радників Джордж Пападопулос виступив з пропозицією про організацію зустрічі тоді ще кандидата в президенти США з російським лідером Володимиром Путіним.

Повідомляється також, що Міллер став найбільш високопоставленим з досі працюють представників команди Трампа, з якими провели бесіду співробітники апарату спецпрокурора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп вважає "ганьбою" розслідування втручання Російської Федерації в американські вибори восени 2016 року і участь у ньому опонентів з Демократичної партії.