ua en ru

Серед постраждалих в результаті пожежі в готелі в Туреччині немає українців

Серед постраждалих в результаті пожежі в готелі в Туреччині немає українців Фото: пожежа в готелі в Туреччині (twitter.com-MilliyetGundem)

Консул повідомив про відсутність громадян України серед постраждалих

Серед постраждалих в результаті пожежі в готелі в Туреччині немає громадян України. Про це Twitter повідомляє прес-служба Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України.

"Консул повідомляє про відсутність українців серед постраждалих під час пожежі в готелі в Туреччині", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Туреччині в суботу вранці, 29 липня, в готелі, розташованому в районі Анталії, сталася пожежа. Згідно з повідомленням, в курортному селищі Гейнюк у підвальному приміщенні готелю, де розташована кухня, почалася пожежа. Відзначено, що в цей час більшість відпочиваючих спускалися на сніданок або перебували в їдальні.

За попередніми даними, співробітники пожежної служби і жандармерії евакуйовано в загальній складності близько 400 постояльців готелю, деякі були евакуйовані через балкон. В результаті сильного задимлення постраждали 14 осіб, з них чотири громадянина Росії і десять громадян Туреччини. Постраждалі були доставлені в медичні установи міста Кемер.