ua en ru

Справедливі висновки міжнародних спостерігачів на виборах в Україні будуть сприяти прискоренню процесу євроінтеграції, - Янукович

Президент України Віктор Янукович переконаний, що справедливі висновки міжнародних спостерігачів на парламентських виборах в Україні відкриють новий етап розвитку відносин України з ЄС і будуть сприяти прискоренню процесу євроінтеграції. Про це він сказав під час зустрічі з Федеральним Президентом Австрії Хайнцем Фішером у Нью-Йорку, повідомляє прес-служба Президента.

"Дуже важливо, щоб після виборів ми приступили до питання ратифікації угоди про асоціацію з Євросоюзом", - зазначив Янукович.

Він також висловив переконання, що ефективна робота компетентних міжнародних спостерігачів на парламентських виборах в Україні дозволить дати неупереджені об'єктивні оцінки ходу виборчої кампанії і результатам волевиявлення громадян.

"Віримо в те, що участь міжнародної місії спостереження буде корисно для України, і вона не буде упередженою", - сказав глава держави. Влада, підкреслив він, докладе всіх зусиль, щоб закон про вибори народних депутатів "виконувався на сто відсотків".

Президент також нагадав, що Україна продовжує процеси реформування національної економіки та адаптації законодавства до європейських норм і стандартів.

Читайте також: Місія спостереження за виборами в Україні не є політично заангажованою, - ОБСЄ