ua en ru

На спірному кордоні Індії і Пакистану сталася стрілянина, загинули 6 мирних жителів

На спірному кордоні Індії і Пакистану сталася стрілянина, загинули 6 мирних жителів Фото: стрілянина (facebook.com/ato news)

Під час стрілянини було поранено 30 осіб

На спірному кордоні Індії і Пакистану сталася стрілянина, загинули 6 мирних жителів. Про це повідомляє Reuters.

"Під час стрілянини уздовж спірного кордону між Пакистаном і Індією загинули 6 мирних жителів і були поранені ще 30 осіб. Про більшість жертв було повідомлено пакистанською стороною", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, армія Пакистану повідомила про шістьох загиблих і 26 постраждалих в результаті обстрілу прикордонній території провінції Пенджаб індійськими військами.

"Пакистанські рейнджери Пенджабу відповіли відповідним чином по (індійських) постах, що обстрілювали мирне населення", - йдеться в заяві військових.

У свою чергу, військові джерела повідомили індійським ЗМІ, що вогонь першими відкрили пакистанські військові, обстрілявши територію району Арнія в штаті Джамму і Кашмір.

Відзначається, що на кордоні регулярно відбуваються порушення режиму припинення вогню. При цьому Ісламабад і Делі звинувачують один одного в порушеннях перемир'я і "неспровокованою" стріляниною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні Індії і Пакистану, в спірному регіоні Джамму і Кашмір відбулися зіткнення між індійськими прикордонниками і озброєними особами, які намагалися перетнути кордон, загинули 6 осіб.