ua en ru

Спецслужби США не виявили доказів зв'язку команди Трампа з Росією

Спецслужби США не виявили доказів зв'язку команди Трампа з Росією Фото: Дональд Трамп

Спецслужби США намагаються визначити, чи координувала команда Трампа дії з Росією до і після виборів

Спецслужби США на даний момент не виявили доказів зв'язку команди президента США Дональда Трампа з Російською Федерацією. Про це повідомляє CBS News з посиланням на джерело.

Як повідомляється, спецслужби США намагаються визначити, чи координувала команда Трампа дії з Росією до і після виборів. За інформацією джерел видання, до цих пір вони не виявили жодних доказів порушень.

Зокрема, спецслужби США досліджують наявність у радника президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкла Флінна контактів з російською владою зважаючи на його телефонної розмови з послом Росії в США Сергієм Кисляком в день, коли адміністрація Барака Обами ввела додаткові санкції проти Росії.

Разом з тим, згідно з інформацією прес-служби Білого дому, телефонні переговори Флінна і посла Росії охоплювали чотири теми: катастрофа російського Ту-154, Різдво та вітання зі святами, переговори щодо Сирії і ІДІЛ, а також домовленості про встановлення контактів між президентом РФ Володимиром Путіним і президентом Трампом після інавгурації.

Як наголошується, Флінн не єдина людина з команди Трампа, хто потрапляє під розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Трамп підписав указ про початок виходу США з Транстихоокеанського торговельного партнерства.