ua en ru

Спецслужби Білорусі намагаються дискредитувати Україну, - ІС

Спецслужби Білорусі намагаються дискредитувати Україну, - ІС Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Тимчук прокоментував звинувачення журналіста Павла Шаройка в шпигунстві

Спецслужби Білорусі обвинуваченням журналіста Павла Шаройка в шпигунстві намагаються дискредитувати Україну. Таку думку в Facebook висловив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Зокрема, Тимчук підтвердив, що Шаройко раніше був керівником прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України, після чого зайнявся звичайною журналістикою. Він також назвав "маячнею" ідею посилати його в Білорусь в якості агента під прикриттям.

"Спецслужби Білорусі активно підключилися до російських спроб дискредитації України, як "агресивної держави", під керівництвом ФСБ. І, знаючи білоруські реалії, неможливо повірити в те, що це якась своя гра КДБ РБ, яка здійснюється не за вказівкою вищого керівництва країни", - додав Тимчук.

Это заразно: тесное общение с ФСБ РФ привело к атрофированию мозга у белорусского КГБ Сегодня представитель КГБ РБ заяв...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше КДБ Білорусі назвав причину затримання українського журналіста Шаройка, а також оголосив співробітника посольства України персоною нон грата.