ua en ru

Рятувальники завершили підйом двох українських туристів, які зірвалися з Ельбрусу

Рятувальники завершили пошуково-рятувальну операцію з підйому двох українських туристів, зірвалися з обриву на горі Ельбрус з висоти 5100 м.

Рятувальники завершили пошуково-рятувальну операцію з підйому двох українських туристів, зірвалися з обриву на горі Ельбрус з висоти 5100 м. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Росії по Кабардино-Балкарській Республіці.

"О 13:05 (за київським часом) рятувальники передали потерпілих працівникам Центру медицини катастроф. Один з постраждалих з травмами голови доставлений в Центральну районну лікарню м. Тирниауза. Другий альпініст госпіталізації не потребує", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, повідомлення про подію надійшло в оперативно-чергову зміну Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по Кабардино-Балкарській Республіці сьогодні, 9 січня 2013 р., о 9:30 за московським часом (7:30 за київським часом).

Близько 12:20 за московським часом (10:20 за київським часом) рятувальники виявили живими українців, що зірвалися з гори.