ua en ru

Рятувальники загасили пожежу на фармзаводі під Києвом

Рятувальники загасили пожежу на фармзаводі під Києвом Фото: рятувальники ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

ДСНС проводить розбирання згорілих конструкцій

Рятувальники загасили пожежу на фармацевтичному заводі в Білій Церкві Київської області. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області в Facebook.

"26 вересня о 9:10 пожежу ліквідовано. Проводиться розбирання, проливання і розбирання конструкцій", - йдеться в повідомленні.

Ліквідовано пожежу на заводі «Біофарма». 25 вересня о 18:59 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського район...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Київській області 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Київській області загорілося фармацевтичне підприємство. Надзвичайна подія сталася на підприємстві "Біофарма" у Білій Церкві ввечері 25 вересня.

У ДСНС зазначили, що на місце інциденту направили пожежну техніку з Рокитного, Володарки, Фастова, Сквири, Тетієва, Василькова та Чабанів. Площа пожежі становила 3000 кв. м, для гасіння пожежі використовувалися гідранти на території підприємства. Жертв та постраждалих на місці пожежі виявлено. В результаті пожежі загрози життю і здоров'ю місцевих жителів також немає.