ua en ru

SpaceX повідомила про успішне приземлення корабля Dragon після місії на МКС

SpaceX повідомила про успішне приземлення корабля Dragon після місії на МКС Фото: космічна вантажівка Dragon (twitter.com/SpaceX)

Корабель доставив на космічну станцію близько 2,6 тонн вантажу, у тому числі провізію, матеріали для досліджень та обладнання

Перша приватна космічна вантажівка Dragon успішно приземлилася в Тихому океані після місії до Міжнародної космічної станції. Про це повідомила американська космічна компанія SpaceX у своєму Twitter.

"Успішна посадка Dragon підтверджена, завершена третя місія SpaceX з постачання МКС кораблем, що довів свою надійність у польотах", - сказано в повідомленні.

Відзначимо, 3 квітня SpaceX запустила з космодрому військово-повітряних сил США ракетоносій Falcon 9 з вантажним космічним кораблем Dragon.

Корабель доставив на станцію МКС близько 2,6 тонн вантажу, у тому числі провізію, матеріали для досліджень і технічне обладнання.

Нагадаємо, 5 травня американське космічне агентство NASA повідомило про запуск зонда, на який покладена місія з вивчення глибинних шарів ґрунту і сейсмічної активності на Марсі.