ua en ru

Співвласник компанії BrockmannundKnoedler розповів, як правильно поєднувати зачіску і бороду

Осінньо-зимовий період - найкращий час полюбити і почати носити розпатлані зачіски. Сам вітер велів. Але щоб волосся виглядали гідно, все ж потрібно прикласти деякі зусилля.Навіть якщо ви акуратист і не любите безлад, то в цьому сезоні можна поступитися принципами - легка недбалість в моді.

Осінньо-зимовий період - найкращий час полюбити і почати носити розпатлані зачіски. Сам вітер велів. Але щоб волосся виглядали гідно, все ж потрібно прикласти деякі зусилля.

Навіть якщо ви акуратист і не любите безлад, то в цьому сезоні можна поступитися принципами - легка недбалість в моді. Рваній стрижці - об'ємна шевелюра, це аксіома, тому підійдуть засоби з позначкою Volume, в тому числі і шампуні. Після того як помиєте волосся - злегка підсушіть їх рушником, розітріть в руках невелику кількість гелю або пінки (гелю достатньо двох крапель, пінки - розміром з м'яч для настільного тенісу), не переборщіть з укладочным засобом - волосся стануть липкими, якщо відмовитися - зачіска не буде тримати форму. Тепер починайте сушити волосся феном, піднімаючи їх гребінцем вгору. На закінчення струсніть головою, а окремі пасма виділіть моделюючою пастою або воском.

Співвласник компанії BrockmannundKnoedler розповів, як правильно поєднувати зачіску і бороду
Гель для укладання Aveda;глянсова моделююча паста Davines;шампунь для обсягу John Frieda.

Художній безлад можна носити з чілкою або без. Якщо з чубчиком, то екстремально коротким (тоді образ вийде більш брутальний), або довгим, який закриває брови, але обов'язково асиметричним.

Амбасадор Wella Professionals і співвласник компанії BrockmannundKnoedler Томас Брокманн-Кнедлер радить звернути увагу на правильне поєднання зачіски та бороди: "щось одне обов'язково повинне бути педантично прибрано, друге може виглядати розпатланим. Якщо робите хаос на голові, то, будьте ласкаві, на обличчі дотримуйтесь охайності і порядку". У його салонах, розкиданих по всій Німеччині, цього принципу дотримуються строго.