ua en ru

Радник глави МВС заперечує підтримку однієї із сторін корпоративного конфлікту

Радник глави МВС заперечує підтримку однієї із сторін корпоративного конфлікту

Радник глави МВС Михайло Апостол заявив, що не підтримує компанію "Профіт-контроль" в конфлікті за автотранспортне підприємство агрохолдингу "Мрія", передають українські ЗМІ.

"Ті слова, які мені приписали, що я нібито підтримав "Профіт-контроль" і вважаю його правим – це все брехня. Триває слідство. У процесі багато проваджень в суді. Юридично-правової оцінки ніякої я не дам. Дві сторони на сьогоднішній день вважають, що вони праві і закон на їх стороні. Обидві сторони на сьогоднішній день вважають, що до них упереджено ставляться правоохоронні органи і допомагають іншим. Як одна сторона, так і інша сторона. Обидві сторони хотіли б, щоб цей процес дуже скоро здійснився. І я за чесне розслідування. Але я жодним чином не виступаю за "Профіт – контроль", хоча мене до нього і намагаються прив'язати", - заявив Апостол.


Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що помічник глави МВС Михайло Апостол нібито прийняв сторону компанії "Профіт-контроль" в її конфлікті з агрохолдингом "Мрія" за автотранспортне підприємство. Раніше агрохолдинг "Мрія" звинувачував "Профіт-контроль" у рейдерському захопленні свого АТП.