ua en ru

Село в Молдові виділило Україні землю для будівництва тимчасової об'їзної дороги

Село в Молдові виділило Україні землю для будівництва тимчасової об'їзної дороги Фото: рада молдавського села виділила Україні землю для будівництва дороги

Прем'єр-міністр Республіки Молдова повинен схвалити або відхилити це рішення

Рада села Паланка Штефан-Водского району Молдови прийняла рішення виділити Україні земельну ділянку площею 1,2 га для будівництва тимчасової об'їзної автомобільної дороги, передає "Думская".

Повідомляється, що Україна потребує об'їзд під час ремонту мосту через дністровські плавні (км 52+789 траси М-15 Одеса-Рені).

Зазначено, що за виділення землі проголосували 6 депутатів сільської ради, один проголосував проти, троє утрималися. Тепер прем'єр-міністр Республіки Молдова повинен схвалити або відхилити це рішення.

Зазначено, що міст на трасі Одеса-Рені закрили на ремонт 10 грудня 2016 року. Закінчити ремонт планують до червня 2017 року. На даний момент об'їзд аварійної ділянки здійснюється через дороги "Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші", а також "Старокозаче - Білгород-Дністровський".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Миколаєвом відновили рух через понтонний міст через річку Інгул, який напередодні частково занурився під воду.