ua en ru

Рада коаліції з Яценюком сьогодні обговорить зниження тарифів, - Ляшко

Рада коаліції з Яценюком сьогодні обговорить зниження тарифів, - Ляшко Фото: Олег Ляшко

Засідання розпочнеться о 19:00

Рада коаліції сьогодні, 19 травня, о 19:00 на засіданні з участю прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та представників міністерств обговорить зниження тарифів. Про це реалістами в кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Домовилися о 19.00 годині сьогодні збираємо раду коаліції за участю прем'єр-міністра, представників міністерств, керівників міністерств і НКРЕКП з однією метою - не розійдемося, ніч будемо сидіти, але не підемо, поки не знайдемо відповіді на питання, як зробити так, щоб знизити тарифи",- заявив Ляшко.

Також за словами Ляшка коаліція домовилася з Яценюком створити робочу групу, яка виведе алгоритм індексації зарплат і пенсій.

"Оскільки було мало часу для обговорення питань, домовилися, що стосується індексації зарплат і пенсій, зараз ми створюємо, і прем'єр з цим погодився, ми створюємо робочу групу, яка буквально за кілька днів повинна видати алгоритм, за рахунок чого будуть виплачуватися індексації зарплат і пенсій", - повідомив Ляшко.

Нагадаємо, фракція "Народний фронт" запропонувала лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко очолити Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).