ua en ru

Рада Європи визнала прогрес України в антикорупційній і судовій реформах, - Порошенко

Рада Європи визнала прогрес України в антикорупційній і судовій реформах, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент назвав Комітет міністрів РЄ по Україні підтримкою в боротьбі проти РФ

Президент України Петро Порошенко заявив, що Рада Європи (РЄ) визнала прогрес України в децентралізації, антикорупційній і судовій реформах. Про це повідомляє прес-служба глави України в Facebook.

"Вітаю рішення Комітету міністрів РЄ щодо України. Дякую за високу оцінку українських реформ і підтримку в боротьбі з агресією Російської Федерації (РФ). Рішення РЄ підкреслює відповідальність РФ за виконання мінських домовленостей, насамперед, про припинення вогню і відведення військ", - заявив Порошенко.

За його словами, Рада Європи визнала прогрес, досягнутий у децентралізації, антикорупційної та судової реформи, зокрема перезавантаження Верховного суду.

"Продовжимо тісну взаємодію з Радою Європи для реформ в Україні, впровадження європейських стандартів та протидії російської агресії", - резюмував президент.

Вітаю рішення Комітету міністрів Ради Європи щодо України. Дякую за високу оцінку українських реформ та підтримку у боро...

Опубліковано Петром Порошенком 8 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко направив голові Верховної Ради Андрію Парубію лист з пропозицією прийняти передбачені регламентом заходи, щоб відкликати законопроект №6011 "Про антикорупційні суди".