ua en ru

Рада Європи позитивно оцінила прогрес реформи децентралізації в Україні

Рада Європи позитивно оцінила прогрес реформи децентралізації в Україні Фото: Геннадій Зубко

Геннадій Зубко відвідав Страсбург з метою інформування Ради Європи про ситуацію на Донбасі

Міністр регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко відвідав Страсбург з метою інформування керівництва Ради Європи про ситуацію на Донбасі та прийняття участі у заході, присвяченому реформі децентралізації в Україні. Про це повідомляється на сторінці постійного представництва України при Раді Європи в Facebook.

"Представники Ради Європи відзначили значний успіх, досягнутий Україною на шляху децентралізації, і закликали до продовження цієї реформи. Вони також підтвердили готовність і надалі надавати експертну та організаційну підтримку України в цій сфері", - йдеться в повідомленні.

Також Геннадій Зубко зустрівся з Генсекретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом і головою конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер.

"Він детально поінформував їх про поточну ситуацію в Авдіївці та на Сході України в цілому у зв'язку з активізацією російсько-терористичних угруповань", - йдеться в повідомленні.

Рада Європи позитивно оцінила прогрес реформи децентралізації в Україні 2 лютого Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіона...

Опубліковано Постійне представництво України при Раді Європи 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, 31 січня постійна рада ОБСЄ на своєму засіданні обговорила ситуацію з обстрілом Авдіївки.