ua en ru

Рада директорів ФК "Ліверпуль" схвалила продаж клубу компанії New England Sports Ventures

Рада директорів ФК "Ліверпуль" схвалила продаж клубу компанії New England Sports Ventures , повідомляє офіційний сайт "Ліверпуля".

Корпорація New England Sports Ventures (NESV) володіє бейсбольним клубом Boston Red Sox, телеканалом New England Sports Network, маркетинговим агентством Fenway Sports Group і командою автогонок серії НАСКАР Roush Fenway Racing.
"Рада прийняла пропозицію компанії NESV, оскільки вона краще всього підходить за критеріями. Те, що клуб позбудеться боргу, допоможе йому надалі рухатися вперед, інвестувати в його розвиток додаткові фінанси", - сказав голова правління "Ліверпуля" Мартін Броутон.
Компанія NESV належить американському мультимільйонерові Джону Генрі
"Ліверпуль" є найуспішнішим футбольним клубом в Англії - це єдиний англійський клуб, що добивався перемоги в Лізі чемпіонів 5 разів. Крім того, команда 18 разів вигравала чемпіонат Англії (спільний рекорд з "Манчестер Юнайтед").
Нагадаємо, що 15 жовтня Ліверпуль повинен погасити борг перед банками RBS і Wachovia у розмірі 237 млн фунтів. У разі невиконання даного зобов'язання RBS може забрати клуб під власний контроль з подальшим наміром продати "Ліверпуль" за ціною, що покриває борги перед банком.